当前位置:主页 > 阅读 >

2015年5月同等学力申硕英语阅读试题及答案
栏目分类:阅读   发布日期:2017-03-07 12:43:23   来源:http://www.816zs.cn   作者:采集侠   浏览次数:

2015年5月同等学力申硕距离考试时间剩余3天,参加考试的学生开始变得紧张、焦虑了,临近考试这几天,学生应该放松心态,不要太紧张,也不要再去死肯课本复习,

 

  2015年5月同等学力申硕距离考试时间剩余3天,参加考试的学生开始变得紧张、焦虑了,临近考试这几天,学生应该放松心态,不要太紧张,也不要再去死肯课本复习,可以适当的做几道练习题,练练手,感受一下考试的氛围,以下是小编为大家汇总的考前试题与答案,希望能对考生有所帮组。

  The National Education Association claims. “The school bus is a mirror of the community.” They further add that, unfortunately, what appears on the exterior does not always reflect the reality of a chosen community. They are right---sometimes it reflects more! Just ask Liesl Denson. Riding the school bus has been more than a ride to school for Liesl.

  Bruce Hardy, school bus driver for Althouse BUS Company, has been Liesl’s bus driver since kindergarten. Last year when Liesl’s family moved to Parkesburg, knowing her bus went by her new residence, she requested to ride the same bus. This year Liesl is a senior and will enjoy her last year riding the bus. She says,” It’s been a great ride so far!My bus driver is so cool and has always been a good friend and a good listener. Sometimes when you’re a child adults do not think that what you have to say is important. Mr. Hardy always listens to what you have to say and makes you feel important.” Her friends Ashley Batista and Amanda Wolfe agree.

  Bruce Hardy has been making Octorara students feel special since 1975. This year he will celebrate 30 years working for Althouse Bus Company, Larry Althouse, president of the company, acknowledges Bruce Hardy’s outstanding record: “You do not come by employees like Bruce these days. He has never missed a day of work and has a perfect driving record. He was recognized in 2000 by the Pennsylvania School Bus Association for driving 350 000 accident free miles. Hardy’s reputation is made further evident through the relationships he has made with the students that ride his bus.”

  Althouse further adds, “Althouse Bus Company was established 70 years ago and has been providing quality transportation ever since. My grandfather started the business with one bus.”

  Althouse Bus Company is delighted to have the opportunity to bring distinctive and safe service to our local school and community and looks forward to continuing to provide quality service for many more years to come.”

  Three generations of business is not all the company has enjoyed. Thanks to drivers like Bruce Hardy, they have been building relationships through generations; Liesl’s mother Carol also enjoys fond memories of riding Bruce Hardy’s bus to the Octorara School District.

  1. The word “mirror” in the first line could be best replaced by _____.

  A. “vehicle” B. “device” C. “need” D. reflection”

  2. Why Liesl and her friends treat Bruce Hardy, their school bus driver as a good friend?

  A. Because Hardy is good at driving.

  B. Because Hardy has been their school bus driver for many years.

  C. Because Hardy is willing to listen to them and make them feel important.

  D. Because Hardy has a perfect driving record.

  3. Bruce Hardy has been working with Althouse Bus Company _____

  A. for 30 years

  B. for 70 years

  C. since last year

  D. since 2000

  4. Which of the following statements is NOT true of Bruce Hardy?

  A. He is popular with his passengers

  B. He has never missed a day of work

  C. He is an impatient person

  D. He has driven 350 000 accident free miles

  5. Althouse Bus Company was founded by _____ .

  A. Larry Althouse

  B. Althouse‘s grandfather

  C. Liesl’s mother

  D. Ashley Batista

  6. Although Bus Company pays much attention to _____ .

  A. employing young drivers

  B. running quality schools

  C. providing free driving lessons

  D. building sound relationships

  1.选D。mirror和reflection都有“反映”的意思。reflection的动词是reflect,在第一段中出现了两次。vehicle是“交通工具”,device是“装置”,need是“需要”,都不符合句意。

  2.选C。第三段中Liesl所说的话,“…has always been a good friend and a good listener”以及“always listens to what you have to say and makes you feel important.”可以看出,她们喜欢Bruce Hardy是因为他愿意倾听,让她们感到自己的重要性。而其他三个选项只是说明Bruce Hardy是一位经验丰富,技术过硬的老司机,并不是小女孩们喜欢他的直接原因。故选C。

  3.选A。该题问的是:Bruce Hardy为Althouse公交公司工作了多少年了?第四段的第二句话 是这么说的,“This year he will celebrate 30 years working for Althouse Bus Company”(今年,他要庆祝为Althous公交公司工作30年),故选A。

  24.选C。该题问的是:下面的哪一种说法不符合Brice Hardy实际情况。选项A可见于第三段第二行,即上一题中讲到他愿意倾听,所以很受小女孩们的欢迎,所以正确。选项B在第四段中有提及“He has never missed a day of work”,正确。选项D也符合题意,可见于“He was recognized...for driving 350 000 accident free miles”。而选项C说的是:Bruce Hardy不耐心。第三段说到了Bruce Hardy是一个很好的听众,他总是听着你要说的话。可见,说Bruce Hardy不耐心不符合实际情况。故选C。

相关内容



Copyright © 英语学易网 版权所有 京ICP备11027533号